The 5 BEST Resort in Redang Island ♡♡♡

The Taaras Beach & Spa Resort

The Taaras Beach & Spa Resort

The Taaras Beach & Spa Resort 3

The Taaras Beach & Spa Resort 2

The Taaras Beach & Spa Resort 1

Redang Beach Resort

Redang Beach Resort 3

Redang Beach Resort 2

Redang Beach Resort 1

Redang Beach Resort

Sari Pacifica Resort & Spa, Redang

Sari Pacifica Resort & Spa, Redang

Sari Pacifica Resort & Spa, Redang 2

Sari Pacifica Resort & Spa, Redang 3

Sari Pacifica Resort & Spa, Redang 1

Redang Pelangi Resort 

Redang Pelangi Resort 2

Redang Pelangi Resort 1

Redang Pelangi Resort 3

Redang Pelangi Resort

Laguna Redang Resort

Laguna

Laguna Redang

Laguna Redang 1

 

One thought on “The 5 BEST Resort in Redang Island ♡♡♡

  1. Nur fatiha binti kasim

    Kitaorang pergi 8 orang jee g Pulau rawa , tapi saya terjumpa Sari Pacifica Resort & Spa, Redang , lawa sangat yang tu harga berapa ya for 4day 3night , yang ni pun lawa , The Taaras Beach & Spa Resort , yang ni jugak berapa ya for 4day 3night , nak tahu harga dia , macam Mana saya nak contact or whatsap asking questions ya , saya nak number telefon

Leave a Reply to Nur fatiha binti kasim Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *